Луцькому терористу Кривошу обирають запобіжний захід - балакучий і задоволений Зеленським

Луцькому терористу Кривошу обирають запобіжний захід - балакучий і задоволений Зеленським

Терористові з Луцька Максиму Кривошу обирають запобіжний захід. Про це стало відомо з ефіру каналу ZIk.
Повідомляється, що 23 липня розпочалося засідання суду у справі Максима Кривоша, який 21 липня захопив автобус з пасажирами Берестечко-Краснилівка і утримував людей у страху кілька годин.
Чоловік був озброєний вогнепальною зброєю і мав при собі вибуховий пристрій, який він погрожував активувати, якщо представники влади не виконають його вимоги.

Згідно з умовами Кривоша всі топ-чиновники країни і олігархи повинні були записати відеозвернення, в якому визнають себе "терористами в законі", а президент Володимир Зеленський повинен був сказати, щоб всі дивилися фільм "Земляни 2005 року".Володимир Зеленський виконав умови терориста і записав відповідне відео після чого Максима Кривоша затримали. Після затримання, відео Зеленського було видалено з мережі.
У спілкуванні з журналістами перед засіданням суду Кривош заявив, що його не засмучує той факт, що відео президента було видалене. За його словами багато хто вже встиг подивитися і скачати цей ролик.
Дати коментар по спілкуванню із Зеленським Кривош відмовився і заявив, що скаже все під час суду.


Нагадаємо, Максиму Кривошу, який 21 липня захопив у Луцьку автобус, повідомлено про підозру в тероризмі, захопленні заручників, а також у незаконному зберіганні зброї, гранат і вибухонебезпечних речовин.
Як повідомляв портал Знай.uа, заручники після захоплення автобуса в Луцьку і затримання терориста Максима Кривоша знаходяться в нормальному стані.
Також портал Знай.uа писав, що сусіди луцького терориста Кривоша розповіли про постійні погрози.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии