Кияни пропонують перетворити Жилянську на квітучий сад - приберіть висотки

Кияни пропонують перетворити Жилянську на квітучий сад - приберіть висотки

На сайті електронних петицій до Київради з’явилася нова пропозиція. На місці знесеного молочного заводу, що знаходиться на вулиці Жилянській у Голосіївському районі, створити ландшафтний парк.
В центрі міста в оточенні історичної забудови не має бути пустиря з парканом, так вважає автор петиції Аркадій Друкер.
Щоб розчистити ділянку для подальшої забудови, перший київський молочний завод знесли ще у 2009-му. Київрада передала цю ділянку компанії «Стріж-Інвест».
У 2011 році компанія отримала дозвіл на будівництво. Але будівництво так і не було розпочате. У 2013 році «Укрсоцбанк» забирав у забудовника ділянки через борги. В 2014 року депутати ухвалили рішення про продаж землі.
На цій ділянці забудовник планував звести багатопорвеховий чотиризірковий готельний комплекс Horizon City. Зараз там закинутий будмайданчик.
Нагадаємо, що на сайті Київської міської ради зареєстрована петиція з ініціативою зняти обмеження на кількість пасажирів у наземному муніципальному транспорті.
"У зв'язку з пандемією коронавіруса у Києві ввели обмеження на кількість пасажирів, яких дозволено перевозити в громадському транспорті. Це щодня сприяє появі великих черг на зупинках, а люди, яким щодня потрібно їздити на роботу, не мають можливості нормально пересуватися по місту. При цьому в метро немає абсолютно ніяких обмежень, і в маршрутних таксі люди навіть без масок їздять. Вважаю таке обмеження є недоцільним, оскільки воно жодним чином не може вплинути на поширення коронавіруса, так як люди годинами стоять у черзі не дотримуючись соціальної дистанції, а також щодня продовжують їздити в переповнених вагонах метро або маршрутках", - наголошується в петиції.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Києвом із розмахом відсвяткують День Хрещення Русі

Також портал «Знай.uа» писав, що На Франківщині замість лісу почали красти гравій - вивозять вантажівками

Також портал «Знай.uа» писав, що Київські комунальники поставили Кличка "на лічильник": "Поверніть гроші"

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии