Киян не пустять на пляжі, незважаючи на липневе "пекло"

Киян не пустять на пляжі, незважаючи на липневе "пекло"

Скрін, відео YouTube
Всі пляжі Києва виявилися закриті для купання. Ні на одному з них вода не відповідає санітарним нормам, розповіли в Госпотребслужбе столиці.
За словами медиків, вода столичних пляжів кишить лактозопозитивної кишкової паличкою, яка може викликати важке отруєння людського організму.
До таких небезпечних місць відносяться всі пляжі в межах столиці: «Венеція», «Веселка», «Дитячий», «Золотий», «Молодіжний», «Передмістна Слобідка», «Веселка», «Тельбін», «Центральний», «Динамо», «Галерний», «Водоворот», «Вербний» і «Пуща-Водиця».
Також виявлені у воді плаваючі домішки на пляжах: «Венеція», «Веселці», «Дитячому», «Золотому», «Слобідці», «Центральному», «Галерному».
Через велику кількість дрібних водоростей у воді погано пахне на пляжі «Галерному»; дуже багато водню біля берегів пляжу «Вербного». Там же у воді спостерігається знижена кількість кисню, що загрожує мором риби та інших мешканців акваторії.У КМДА попередили, що пляжі зараз – виключно зони відпочинку, але не купання. Вода в питних фонтанчиках на пляжах також виявилася не придатною для вживання через занадто високого вмісту заліза, марганцю, мікробів і кишкової палички.

Нещодавно Знай.uа повідомляв, що у Києві одне з місцевих озер забруднений небезпечними речовинами.
Нагадаємо, раніше На Прикарпатті відновлюють зруйновану залізницю - велика вода відрізала шлях поїздів. Стихія на Прикарпатті пошкодила більшу частину інфраструктури регіону, у тому числі і залізничні колії
Також «Знай.ua» писав, що Шланг зі смітника - жителі уцілілої частини будинку на Позняках знайшли можливу причину вибуху. Жителі уцілілої частини будинку заявляють про встановлення їм неякісних газових шлангів
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии