У Києві ювенальні поліцейські продовжують профілактичну роботу серед столичних школярів

Співробітники Оболонського управління поліції зустрілися із учнями загальноосвітньої школи №210, аби нагадати дітям про основні правила поведінки у навчальному закладі та громадських місцях.

П’ятикласники з цікавістю слухали промову інспекторів сектору ювенальної превенції Оболонського управління поліції Ангеліни Пташник та Іванни Олійник. Поліцейські розповіли школярам про правила поведінки в школі та за її межами:

«Такі зустрічі із дітками – це важлива складова загальної системи превентивних заходів. Адже таким чином ми маємо можливість роз’яснити школярам їх права та обов’язки, пояснити, як правильно поводитись у навчальному закладі, громадських місцях та на вулиці. Особливо актуальна ця інформація нині, адже за декілька тижнів у навчальних закладах розпочнуться літні канікули», - підкреслила Іванна Олійник.

У Києві ювенальні поліцейські продовжують профілактичну роботу серед столичних школярів


Окрім цього, ювенальні поліцейські наголосили на недопустимості такого явища як шкільний булінг. Зокрема розповіли про покарання за цькування дітей у навчальному закладі:

«Ми прагнемо, аби школярі зрозуміли, що безневинні, на їх думку, слова, можуть нанести серйозну психологічну травму дитині, яку ображають. І учні повинні чітко усвідомлювати, що такі вчинки не є безкарними – перед законом за дії дітей відповідатимуть їх батьки», - наголосила інспектор сектору ювенальної превенції Оболонського управління поліції Ангеліна Пташник.


Також правоохоронці поспілкувалися із старшокласниками та розповіли їм про шкідливий вплив на організм людини тютюнопаління та вживання алкоголю.

Відділ комунікації поліції Києва

Мар’яна Рева

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии