У Києві розправилися із зіркою "Зважених і щасливих" і колишнім "коханим" Аніти Луценко, жорстке відео

У Києві розправилися із зіркою "Зважених і щасливих" і колишнім "коханим" Аніти Луценко, жорстке відео

У Києві невідомі побили ветерана АТО і учасника шоу "Зважені та щасливі" Миколу Ворошнова.

Про це Ворошнов розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, у Києві сталася жорстока бійка за участю ветерана АТО. За словами Миколи Ворошнова бійка сталася через конфлікт на дорозі. При цьому на одного АТОшника напали цілим стадом.
" Я їхав по головній, а воно праворуч з-під знака. Довелося гальмувати. Почав сигналити йому, вказуючи цим своє незадоволення подібною поведінкою на дорозі. Підрізавши мене, авто загальмувало, з нього вискочили двоє. Водій: представницької зовнішності, з депутатським значком на відворот піджака, а з пасажирського місця – охоронець в плащі з "вухом", який відразу "позначив" наявність вогнепальної зброї", – розповів Ворошнов.
Після словесної перепалки на місці події до них ще під'їхала одна машина, з якої вийшли двоє. І всі вони почали бити Ворошнова, що він ледве встояв на ногах.

"Здається, на мій превеликий сором, я навіть не відповів", але це не точно... Хороших стусанів отримав. Давно так не відгрібати", – додав Ворошнов.

При нападі невідомі вибили йому шматочок зуба і розбили губу, також було багато крові. Ворошнов почав шукати своїх кривдників і на сайті Верховної Ради колишній боєць не знайшов схожої особи.

"По машині: чорний джип, здається "Порше Кайєн" (можливо, "Рендж"), номерний знак –тільки цифри пам'ятаю 7747... без букв і точної марки авто – майже неможливо встановити точного власника", – написав Ворошнов.


Скріншоти
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии