Під Києвом знайшли 14-річну Лоліту, яка втекла від батьків, - з чоловіками жити приємніше

Під Києвом знайшли 14-річну Лоліту, яка втекла від батьків, - з чоловіками жити приємніше

Під Києвом знайшли неповнолітню дівчинку, яку розшукували півроку.
Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Під Києвом знайшли 14-річну дівчинку, яку розшукували близько шести місяців. Як виявилося неповнолітня хотіла пожити одна, саме тому вона втекла з дому. У поліції зазначили, що за цей час з дівчинкою нічого не сталося.

Під Києвом знайшли 14-річну дівчинку
Дівчинка втекла з дому в липні 2019 року. Тоді в Дарницьке управління поліції звернулося подружжя із заявою про зникнення їх 14-річної дочки. По словах батьків, вона раніше вже йшла з дому, але через деякий час поверталася. Але на цей раз вона пішла з дому і залишила свій мобільний телефон.
Тоді слідчі занесли цей факт у Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою "без вісті зникла". Працівники ювенальної превенції почали пошуки дівчинки.
Тільки зараз вдалося встановити, що дівчинка проживає в одному з міст Київської області. Вона розповіла, що вирішила жити самостійно, тому поїхала від батьків. Правоохоронці повернули її в сім'ю. Зараз вирішується питання про притягнення подружжя до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии