У Києві вандали рознесли Алею художників, українці не розгубилися: "Кличку, викликай Періс Хілтон"

У Києві вандали рознесли Алею художників, українці не розгубилися: "Кличку, викликай Періс Хілтон"

У ніч на 29 січня у Києві кілька вандалів пошкодили елементи LED- підсвічування, вмонтовані у перила вздовж Алеї художників. Про це на своїй сторінці написав мер столиці Віталій Кличко, опублікувавши відповідне відео на своїй сторінці у соцмережі Facebook.
«Камери відеоспостереження зафіксували групу молодиків, які «самостверджувалися», паплюжачи об‘єкт, що вже так полюбився киянам і гостям столиці. Міська влада звернулася і передала матеріали Подільському управлінню поліції Києва. Сподіваюся, злодіїв оперативно знайдуть і притягнуть до відповідальності. А кияни нехай подивляться на ці «натхненні» обличчя...», - написав градоначальник, додавши, що до таких порушників було б правильним застосовувати «виправні роботи на благо міста».
«Ділянки роботи ми забезпечимо! І на Володимирській гірці, зокрема», - зазначив Кличко.
Друзі! Не всі, на жаль, люблять наше місто та цінують його красу. В ніч на 29 січня вандали пошкодили елементи LED- підсвітки, що вмонтована у перила вздовж оновленої Алеї художників. Камери відеоспостереження зафіксували групу молодиків, які «самостверджувалися» паплюжачи об‘єкт, що вже так полюбився киянам і гостям столиці. Міська влада звернулася і передала матеріали Подільському управлінню поліції Києва. Сподіваюся, злодіїв оперативно знайдуть і притягнуть до відповідальності. А кияни нехай подивляться на ці «натхненні» обличчя...
Я б взагалі для таких «недогероїв» застосовував виправні роботи на благо міста. Ділянки роботи ми забезпечимо!?
І на Володимирській гірці, зокрема.Geplaatst door Кличко - мер op Donderdag 30 januari 2020
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии