Столичні активісти викрили "підтасовку" документів: на кону – забудова зелених зон та багатомільйонні "недореконструкції"

Столичні активісти викрили "підтасовку" документів: на кону – забудова зелених зон та багатомільйонні "недореконструкції"

Забудова зелених зон Києва, протести
Викритий активістами факт внесення незаконних виправлень до важливого розпорядження стався у Святошинському районі Києва. Справа стосується процесу формування громадської ради при райадміністрації, яка по суті залишається єдиним вагомим "інструментом" впливу на рішення місцевої влади. Деталі з'ясовували Знай.ua.

Незаконна "підтасовка" – 100%-вий привід для судового оскарження
Термін подачі заявок охочих потрапити до складу громадської ради нового скликання офіційно закінчився о 18.00 27 січня, але, як з'ясувалося, умови законно затвердженої процедури не стали на заваді самочинного внесення правок. За словами місцевих активістів, даний інцидент продовжив ланцюг порушень, на які закривають очі чиновники Святошинської районної адміністрації.
А зафіксувати цей факт вдалося в ході позачергового засідання ініціативної групи, яке було скликано "в тіні" від громадськості. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии