24 київські автовокзали збираються розпродати за безцінь

24 київські автовокзали збираються розпродати за безцінь

У Києві та Київській області збираються розпродати 24 автовокзали за мізерну суму.
Фонд держмайна продасть акції АТ "Київпассервіс", яке має 24 автостанції в Києві та Київській області. Фонд виставив на продаж державний пакет акцій "Київпасссервісу" розміром 99,9906% статутного капіталу. Вартість акцій стартує з ціни 195,94 млн грн. Про це повідомляється на сайті Prozorro.Продажі
"Стартова ціна державного пакету акцій Київпассервісу становить 195,9 млн грн, що відносить цей об'єкт до малої приватизації, але впевнений, що через значний попит його буде продано за ціною, що відповідає великої приватизації. Для цього ми виконали велику роботу, відсканували і виклали у відкритий доступ тисячі сторінок первинних документів, звітності та підготували паспорт кожного об'єкта", - коментує заступник Фонду державного майна України Тарас Єлейко.

Аукціон з продажу державного пакета акцій АТ "Київпассервіс" відбудеться 4 березня 2020 через систему "ProZorro.Продажі".

У власності АТ "Київпассервіс" знаходиться 6 автостанцій у Києві, загальна площа будівель яких становить 6 тис. 252 кв. м. Площа земельних ділянок (в т.ч. асфальтових майданчиків) всіх автостанцій Києва досягає 49 тис. 881 кв. м.

Це автостанції "Автовокзал"Київ" (пр. Науки, 1/2), "Дарниця" пр. Ю. Гагаріна, 1), "Південна"(пр. Академіка Глушкова, 3), "Поділ" (вул. Нижній вал , 15а), "Полісся" (пл. Шевченка, 2), "Дачна" (пр. Перемоги, 142).


Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии