Сергій Міхалок запалить у Києві з новим гуртом DREZDEN, "Ляпіса" не впізнати

Сергій Міхалок запалить у Києві з новим гуртом DREZDEN, "Ляпіса" не впізнати

Залишився місяць до концерту нової групи Сергія Міхалка DREZDEN у столичному клубі Bel Etage. Перший концерт колективу вже відбувся, а на київський концерт, за словами організаторів, вже продано понад 50% квитків.
Перший з чотирьох поки запланованих концертів DREZDEN відбувся у Львові в одному з найстаріших клубів України - PICASSO - при повному аншлагу та ще й в день народження Сергія Міхалка. Готуватися до концертів музиканти почали ще восени: репетирували на студії в Мінську, працювали над сценографією і знімали live-video, в якому демонстрували всю потужність живого звучання DREZDEN.


Перша репетиція програми в концертному залі у гурту відбулася напередодні виступу у Львові - музиканти спеціально приїхали за день до концерту і прогнали всю програму в клубі. Протестували роботу світла, відбудували звук і перевірили відеоінсталяції, які спеціально до виступу DREZDEN підготували - "головний по всьому стилю" Артур Вакаров, художник по світлу групи Олександр Галушко і литовський художник по світлу Маріус Селявічус. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии