Батьки вбитих у Києві дівчат жахнули подробицями розправи, орудували садисти: "Зняли скальп і..."

Батьки вбитих у Києві дівчат жахнули подробицями розправи, орудували садисти: "Зняли скальп і..."

Дівчаток, яких знайшли вбитими в шафі орендованої квартири у Києві, перед смертю довго і жорстоко катували. Про це розповіли батьки загиблих, інформує інтернет-спільнота dtp.kiev.ua.
Як розповіли батьки 19-річної Марії Каминіної, тіло їхньої дитини виглядало жахливо: у порізах, побоях та крові. В районі серця було колоте поранення. На обличчі, ногах і руках – тонким шаром зрізано шкіру. Крім того, ножем було розрізано шкіру під оком. Усього на тілі було до півсотні поранень, крім того – перерізане горло. За словами матері, у Марії з шиї зрізали «величезний шмат шкіри з м’ясом», через рану було видно шийні хребці.
Також у батьків є підозра, що їхню дочку ґвалтували – її рука була вигнута під неприроднім кутом. Батько дівчини зізнався, що ніколи не зустрічав більшої жорстокості, та вважає, що катування тривали понад годину – занадто багато ран на тілі.
“Таке зробити з людиною за годину неможливо. Акуратно зрізана шкіра з обличчя і тіла. Це могла зробити або акуратна жінка, або хірург. На шиї зрізана шкіра. На лівій руці шкіра звисала. На ногах було видно чоловічу руку – шкіру рубали по живому”, – зазначив він, додавши, що рани були несмертельними, і Марія намагалася опиратися своїм катам – про це свідчать сліди від рук на її тілі.
Батьки також розповіли, що дівчину «під кінець, ймовірно, взяли за волосся, і зрізали з м’ясом до хребця шкіру з волоссям. Там нема великих судин, тому Марічка ще була жива». Вбивці також викололи дитині око – «замість очка у дочки місиво». Після цього її вдарили по голові, проломивши череп. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии