У Києві бидло-водій вигнав дитину з маршрутки, пасажири не витримали: відео жорсткої прочуханки

У Києві бидло-водій вигнав дитину з маршрутки, пасажири не витримали: відео жорсткої прочуханки

У Києві водій маршрутного автобуса спробував позбутися від 12-річного пасажира з велосипедом, але пасажири заступилися за дитину. Відповідне відео свідки інциденту опублікували в соцмережі Facebook у пабліку "Київ Оперативний".
Як повідомляється, хлопчик з невеликим велосипедом зайшов в автобус №115, який слідував за маршрутом «Контрактова площа» - «Залізничний вокзал "Дарниця"». Водієві це не сподобалося, і він зажадав, щоб пасажир з велосипедом покинув салон автобуса. У відповідь дитина заявив, що велосипед перевозити можна, так як він є спортивним інвентарем. При цьому хлопчина почав розбирати свій транспортний засіб. Це не заспокоїло водія – він вийшов з-за керма, заявив, що велосипед повинен бути в чохлі, і спробував виштовхати дитини з маршрутки.
115-автобус (бортовой номер 4736), зашёл малыш (лет 12 на вид) с мини-велосипедом. За ним вбежал в салон огромный водила и начал применять силу к парню, чтобы он вышел, вроде тот злостный преступник какой-то. Говоря при этом, что нельзя с таким «велосипедом».
Разве это норма?Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 21 januari 2020
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии