Невдало помочився на дитячому майданчику: під Києвом п'яний свавільник зловив кулю в ногу

Невдало помочився на дитячому майданчику: під Києвом п'яний свавільник зловив кулю в ногу

Стало відомо, що під Києвом, у СМТ Коцюбинське, місцеві жителі стали свідками конфлікту стріляниною у дворі свого будинку. Проти двох п'яних гостей виступив чоловік з травматичним пістолетом. В результаті постраждала одна людина. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

Дитячий майданчик, Національна поліція
Так, в ході слідства з'ясувалося, що у двір прийшли двоє чоловіків і почали розпивати спиртні напої на дитячому майданчику. Терпіння одного з мешканців багатоповерхового будинку обірвалося, коли весела парочка почала, не відходячи від столу", справляти нужду в місці, де грають діти.
Розлючений чоловік вийшов на вулицю і почалася розмова на підвищених тонах. Мешканець будинку дістав пістолет і намагався налякати свавільників пострілом у повітря. Однак це тільки стало закликом до насильства, так як двоє далеко нетверезих товаришів напали на нього і почали бити. Чоловік відкрив вогонь вже опонентів і прострілив одному з них ногу, а другий виявився не самим надійним другом і зник з місця події.
Слід зазначити, що двоє фігурантів цієї історії, потерпілий і мешканець будинку, були затримані копами. У власника пістолета "Форт" є документи на зброю. Чоловіка, який втік, все ще розшукують. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии