Карти, гроші, два горщика: у Києві викрили підпільний дитсадок з жахливими умовами, - побачене шокує

Карти, гроші, два горщика: у Києві викрили підпільний дитсадок з жахливими умовами, - побачене шокує

У Києві в одному з приватних будинків Подільського району знаходився підпільний дитячий садок, який працював без дозвільних документів. Про це повідомили у столичній поліції.
Як повідомляється, про дитячий садок стало відомо з повідомлення аноніма. За словами заявника, у закладі – більше десятка дітей.
За вказаною адресою на вулиці Достоєвського виїхала поліція, а також прибули представники соцслужб і голова Подільської райдержадміністрації.
Прибувши на місце, правоохоронці побачили 11 дітей, які гуляють у дворі будинку. За ними спостерігав чоловік, який, побачивши поліцію, забрав дітей в приміщення. Спілкуватися з поліцією він навідріз відмовився. Увійшовши всередину імпровізованого дитячого садка, поліцейські виявили також двох сторонніх жінок.
За оцінками соцслужб, дітям у приміщенні нелегального дитсадка загрожувала небезпека: в будинку не дотримувалися санітарно-гігієнічні вимоги, не було системи пожежної безпеки та належної вентиляції, а харчування не відповідало ніяким нормам. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии