"Кнопка тривоги не працювала": пасажир поїзда ледь не попрощався з життям, в "Укрзалізниці" відмахнулися: "А що ми зробимо?"

"Кнопка тривоги не працювала": пасажир поїзда ледь не попрощався з життям, в "Укрзалізниці" відмахнулися: "А що ми зробимо?"

На київському Центральному залізничному вокзалі стало погано одному з пасажирів приміського електропоїзда «Київ-Фастів». Чоловікові потрібна була медична допомога, проте співробітники вокзалу не поспішали йому на допомогу, повідомляють очевидці інциденту в паблике dtp.kiev.ua у соціальній мережі Instagram.
Як повідомляється, чоловік знаходився в електропоїзді, що рухався за маршрутом «Київ-Фастів». Раптово йому стало погано, і інші пасажири почали шукати спосіб йому допомогти. Вони спробували зв'язатися з диспетчером, але він не відповідав на дзвінки. Тривожна кнопка ні в одному з вагонів не спрацювала.
Присутні винесли постраждалого на перон, викликали до нього швидку допомогу. Проте медики так і не прибули на виклик, а працівник вокзалу, до якого звернулися за допомогою жалісливі пасажири, тільки розвів руками зі словами «А що я зроблю?»

Фото: dtp.kiev.ua
«Тобто, якщо тобі стало погано — тобі не допоможуть. Ось такі у нас круті поїзда в столиці», - зазначають автори посту. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии