У Києві хитрі аферисти розводять містян на скажені гроші: "Чоловік приб'є, допоможіть"

У Києві хитрі аферисти розводять містян на скажені гроші: "Чоловік приб'є, допоможіть"

У Києві орудують шахраї, які обманом виманюють у довірливих громадян останні копійки. Про це розповіли в паблике «Київ Оперативний».
За словами очевидця, до консьєржа одного з столичних будинків підійшла незнайома жінка і розповіла «слізливу історію»: про те, що вони з чоловіком-моряком набрали кредитів, і тепер він йде в рейс, а кредити оформлені на чоловіка, і «потрібно вносити чергову плату». Жінка поскаржилася, що втратила документи чоловіка по дорозі в банк, але тому, хто знайде їх готова заплатити 500 доларів. Вона залишила свій номер телефону і з такою ж історією зайшла в інші під'їзди прилеглих будинків.
Через деякий час у хату зайшов чоловік, який нібито знайшов пакет з документами і був готовий їх повернути, але тільки за винагороду.
Довірлива жінка-консьєрж зателефонувала «постраждалої» і повідомила про знахідку. Та заявила, що ловить таксі і їде забирати документи. Чоловік обурюється і каже, що йому ніколи чекати власницю документів, і вимагає виплатити винагороду зараз. «Постраждала» просить заплатити за знахідку, а вона, коли приїде, «поверне гроші і віддячить за допомогу».

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии