Презентований Кличком Генплан Києва розтоптали вщент: "Слідом має йти заява на звільнення"

Презентований Кличком Генплан Києва розтоптали вщент: "Слідом має йти заява на звільнення"

Міжнародний форум "Майбутнє Києва" - Віталій Кличко
Однією з найважливіших подій для столиці є розробка нового Генплану, презентацію якого столичний голова обіцяв зробити вже найближчим часом. В рамках Міжнародного форуму "Майбутнє Києва", що пройшов на НСК "Олімпійський", на чолі з мером Києва Віталієм Кличком був продемонстрований щойно створений проект головного для мегаполісу документу. Та, як виявилося, розроблений документ має цілу низку недоліків – яких саме, дізнавалися Знай.ua.

Міжнародний форум "Майбутнє Києва" - Віталій Кличко
Утворено нову юридичну особу – "Київську агломерацію"
Найрезонанснішою зміною, що ляже в основу Генерального плану Києва 2025, стане нова стратегія у плануванні устрою міста. І масштабне приєднання територій області до меж столиці, що охопить понад 2, 7 тисячі гектарів, тут грає чималу роль.
"Європейський досвід доводить, що Київ може розвиватися виключно в синергії із сусідніми територіальними громадами. В кінці 2017 року Київрада звернулася до 42 громад щодо створення Київської агломерації – 1, 5 роки тривала дуже довга дискусія, тому що громади сприймали це, як поглинання, ліквідацію місцевого самоврядування та представницьких органів. Велика кількість зустрічей, круглих столів, експерти фахівців Ради Європи змогли переконати майже половину з них", – повідомляє заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии