Кличко зняв відео з Шулявським мостом і нагодував киян обіцянками: "Залишилося недовго"

Кличко зняв відео з Шулявським мостом і нагодував киян обіцянками: "Залишилося недовго"

Обіцяне мером Києва Віталієм Кличком відкриття автомобільного руху по «втомленому» Шулявському шляхопроводу може відбутися вже в цьому місяці. Про це розповів особисто столичний градоначальник, опублікувавши відповідне відео.
За словами Кличка, міст повинні здати в експлуатацію вже в грудні цього року. Зовсім недавно на шляхопроводі був встановлений останній прогін, а також завершені всі зварювальні роботи по його приєднання до мосту. Майже завершена насип, яка веде до шляхопроводу від вулиці Вадима Гетьмана.
Ремонтно-будівельні роботи на вулиці Олександра Довженка також рухаються до завершення: там будують підпірні стіни і проводять зливову каналізацію.
На стадії завершення спорудження з'їздів з шляхопроводу. У найближчі дні робітники візьмуться за укладання асфальтного покриття.
Роботи на Шулявському шляхопроводі киплятьДрузі! Роботи на Шулявському шляхопроводі киплять! :)
Після встановлення останнього прогону нового шляхопроводу будівельники вже завершили зварювальні роботи з його прєднання до конструкції мосту.
Облаштування насипу до шляхопроводу зі сторони вулиці Вадима Гетьмана майже завершили, закінчують роботи і зі зведення підпірних стін та мереж зливової каналізації.
З боку вулиці Олександра Довженка теж тривають роботи з облаштування підпірних стін та насипу.
Будівельники готуються до асфальтування полотна нового мосту, яке мають невдовзі розпочати.
Ми робимо все, щоб в кінці грудня відкрити рух Шулявським шляхопроводом. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии