Тисячі киян позбавлені опалення: кількість скарг б'є рекорди

Тисячі киян позбавлені опалення: кількість скарг б'є рекорди

Прорив труб - фото 112
Масштабне провалля на Шота Руставелі в самісінькому центрі столиці, що сколихнуло всю країну, користувачі соцмереж прозвали "лейблом ганьби" мера Києва Віталія Кличка. Втім, кияни не перестають обговорювати ще одну, не менш кричущу, тему – відсутність опалення в сотнях квартир. І, дійсно, Контактний центр міста Києва 1551 виявився буквально завалений десятками тисяч скарг. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Прорив труби - фото Київвласть
Маса скарг з Подільського району: "Комунальним господарством в місті ніхто не займається"
Судячи по кількості скарг, що надійшли до нашої редакції та розміщеним на сайті Контактного центру 1551, одним з найпроблемніших районів цього року виявився Подільський.
"Цей рік розпочався крижаним холодом для моєї родини: батареї стали ледь теплими тільки минулого тижня, і то це майже непомітно – радіатори кімнатної температури. Повноцінно зігрітися вдома й досі не вдається. Та, незважаючи на це, платіжки нам прийшли у повному обсязі. Але ж за що я маю платити в моєму випадку, якщо родина й надалі мерзне?!", – скаржиться Олег Миколайович, мешканець будинку по вул. Проспект Правди, 68, що в Подільському районі. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии