"Ціна правди": у Києві презентували книгу про журналіста, який прокричав про Голодомор в Україні на увесь світ

"Ціна правди": у Києві презентували книгу про журналіста, який прокричав про Голодомор в Україні на увесь світ

Ціна правди, презентація книги
За два тижні до виходу історичного трилера "Ціна правди" в Києві презентували книгу "Ґарет Джонс. Ціна правди".
До видання увійшли вибрані статті та хроніка життя й пам’яті британського журналіста валлійського походження Ґарета Джонса. Презентація книги відбулась у Національному музеї Голодомору-геноциду.

Ґарет Джонс став першим іноземним журналістом, що наважився відкрити міжнародній спільноті правду про події у 1932-1933 рр. в радянській Україні: Голодомор, жорстку цензуру, змову та масові репресії. Історичний трилер «Ціна правди», який вийде на екрани українських кінотеатрів 28 листопада, розповідає історію журналіста Ґарета Джонса та показує найтрагічніші події України його очима.
«Це дуже болюче і, на жаль, актуальне питання — правди, постправди, ціни, яку кожен з нас сплачує кожного дня вирішуючи, чи говорити йому правду, чи бути на боці зла. І в цьому контексті увічнити історію Ґарета у художньому фільмі, через який якомога більше людей зможуть дізнатись про неї, було дуже для нас важливо. Стрічка ще до виходу на екрани стала драйвером крутих і цікавих подій. І одна з них — презентація книги», — зазначила маркетинг-директорка FILM.UA Group Поліна Толмачова.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии