Бюджет Києва на 2020 рік вразив експертів: “Він не досяг навіть рівня 2014-го”

Бюджет Києва на 2020 рік вразив експертів: “Він не досяг навіть рівня 2014-го”

Київ, Майдан Незалежності - фото Kyiv-city
Презентований днями на розширеному засіданні Колегії КМДА проект бюджету Києва на 2020 рік у розмірі 57 млрд 991 млн грн, одразу отримав купу критики. Та, до речі, як виявилося, незважаючи на вихваляння столичної влади, реальні цифри фактично не відрізняються від показників 2014 року. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Київська міська державна адміністрація - КМДА
Доходи залишилися на рівні 2014-го: "На посаді мера Кличка місто не розвивалося"
За словами голови київського осередку політичної партії Миколи Томенка "Рідна країна", озвучені суми майже співпадають з показниками 5-річної давнини.
"Якщо брати оприлюднені цифри, то зростання, порівняно з минулим роком, бюджет не є таким вражаючим, як намагається розповісти киянам міська влада. Особливо дивує те, що мер підносить те, що у 2014 році бюджет був 20, а сьогодні становить 57 млрд, як своє особисте досягнення. Але, якщо перевести ці кошти в долари, то тоді курс гривні був 8, а зараз 24, 5 – тож, по суті, бюджет на наступний рік не досяг рівня 2014 року. Це – ознака того, що усі 5 років перебування на посаді мера Кличка місто не розвивалося у напрямку досягнення реального збільшення бюджету", – зазначає голова київського осередку політичної партії Миколи Томенка "Рідна країна" Олександр Федоренко. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии