У Києві покажуть "Крижане серце" від Disney: що відомо про найочікуванішу казку року

У Києві покажуть "Крижане серце" від Disney: що відомо про найочікуванішу казку року

"Крижане серце", прем'єра в Україні
21 листопада в українському прокаті стартує друга частина найуспішнішої діснеївської стрічки "Крижане серце 2" (Frozen 2). Крім цього у січні Disney представить свою казку в Києві й на ковзанах — в оригінальному шоу "Дісней на льоду". Напередодні прем’єр творці розкрили найцікавіші факти, які стосуються головної казки сезону.

Засновник медіаімперії The Walt Disney Company Волт Дісней з 30-х років мріяв зняти анімаційну стрічку про життя письменника Ганса Крістіана Андерсена. Мрія була втілена в мультфільмі «Крижане серце» (Frozen) у 2013-му. Стрічка – оригінальне переосмислення відомої казки Андерсена «Снігова королева». Навіть імена головних героїв: Ганс, Крістоф, Анна і Свен – відсилання до імені Ганс Крістіан Андерсен.
На початку роботи над мультфільмом «Крижане серце» (Frozen) аніматори пройшли прискорений курс з метеорології та вивчали рухи оленя, спостерігаючи за живою твариною, яку поселили прямо у студії Disney. Це допомогло зробити мультфільм більш реалістичним.

Крижане серце - 2! з'явиться у прокаті вже 21 листопада
"Крижане серце" (Frozen) – найдовший та найуспішніший повнометражний мультфільм за часи існування студії Disney. Стрічка отримала дві премії Оскар, Золотий глобус, п’ять премій Енні, премії BAFTA і Сатурн, кілька нагород від Гільдії кіноакторів США (SAG) тощо.
Перший тизер-трейлер мультфільму «Крижане серце 2» (Frozen 2) встановив рекорд за переглядами серед анімаційних стрічок. За 24 години його подивилися понад 116 мільйонів глядачів.

Подивитися «Крижане серце» (Frozen) можна не лише на екрані. Історію було відтворено у театралізованому шоу на ковзанах «Дісней на льоду». Це оригінальна вистава від компанії Disney у якій залучено понад 50 акторів, більшість – фігуристи з гучними іменами. Постановкою займається компанія Feld Entertainment Inc.– світовий лідер у створенні сімейних і розважальних шоу, які вже побачили у 75 країнах на шести континентах. А ось до Києва шоу приїде вперше.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии