Поліцейські затримали молодика, який в Оболонському районі столиці робив «закладки» канабісу

Хлопець розкладав у різних схованках пакетики з наркотичною речовиною, а потім через Інтернет повідомляв клієнтам про їх місцезнаходження. Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

При патрулюванні території Оболонського району на вулиці Бережанській правоохоронці помітили парубка, який, побачивши їх, кинувся навтьоки. Коли поліцейські його наздогнали, то з’ясували, що він щойно викинув у траву пакунки з речовиною рослинного походження.

Поліцейські затримали молодика, який в Оболонському районі столиці робив «закладки» канабісу


Вилучену речовину правоохоронці направили на відповідну експертизу, за результатами якої встановили, що це – канабіс. Зловмисником виявився 18-річнй киянин, який ніде не працював та не навчався.



Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии