Правоохоронці повідомили про підозру жінці, яка завдала державі збитку більш ніж на мільйон гривень

Працівники поліції Закарпаття повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ст. 191 Кримінального кодексу України, жінці-посадовцю відділу освіти Мукачівської РДА. За скоєне мукачівці загрожує позбавлення волі строком до 12 років

Сьогодні, 4 листопада, працівники відділу розслідування особливого тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, за процесуального керівництва обласної прокуратури, повідомили про підозру в розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем мукачівці, яка займала керівну посаду відділу освіти Мукачівської районної адміністрації.

Як встановили правоохоронці, посадовець уклала кілька угод, які призвели до неправильного визначення ціни, а відповідно — до зайвої оплати за спожитий газ.
Загалом службова особа завдала державі збитку на суму більш ніж мільйон гривень.

Діючому начальнику управління слідчі відділу розслідування особливого тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Закарпатській області повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частинами 3 та 5 статті 191 Кримінального кодексу України, тобто «Розтрата чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена за попередньою змовою групою осіб в особливо великому розмірі». Жінці загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии