На столичній Троєщині оперативники затримали дует квартирників

Зловмисники шляхом підбору ключа проникли до оселі та викрали особисті речі киянина. Двом чоловікам оголошено про підозру у вчиненні крадіжки.

На столичній Троєщині оперативники затримали дует квартирників


У ході реалізації оперативної інформації працівники карного розшуку столичного главку викрили та затримали двох чоловіків відразу після скоєння крадіжки із квартири на вулиці Градинській у Деснянському районі столиці.



Як повідомив т. в. о. начальника Деснянського управління поліції Юрій Герасименко, працівники поліції дочекалися, поки подільники вийдуть із помешкання, та затримали їх:

«Підозрювані - уродженці Львівської та Івано-Франківської області, 1977 та 1983 років народження. Обидва раніше потрапляли у поле зору працівників поліції за зберігання зброї та майнові злочини. У них вилучили особисті речі потерпілого - мобільний телефон, два ноутбуки та грошові заощадження».



Слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам оголошено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою з правом звільнення під заставу 153 тисячі гривень. Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии