На Хмельниччині правоохоронці ознайомили представників Канадської поліцейської місії в Україні з роботою поліцейської станції

Радники з питань підготовки поліцейських Канадської поліцейської місії в Україні Метью Стоунер та Грант Стефан відвідали Кам’янець-Подільський район, де познайомились із роботою поліцейської станції в Колибаївській об’єднаній тергромаді.

На Хмельниччині правоохоронці ознайомили представників Канадської поліцейської місії в Україні з роботою поліцейської станції


Нагадаємо, що на Хмельниччині наразі перебувають представники Канадської поліцейської місії в Україні, які проводять навчання для керівників груп реагування патрульної поліції. І однією із ключових тем у спецкурсі від канадських колег є ефективна взаємодія поліції та населення у вирішенні проблем громади.

Відтак, канадським колегам було цікаво дізнатися, як на Хмельниччині втілюється принцип сommunity policing — взаємодії поліції та громади. Правоохоронці вирушили на південь області, де вже рівно 2 роки в Колибаївській ОТГ працює поліцейська станція.

Старший дільничний Євген Надюк, який обслуговує населення 7-ми сіл, що входять до ОТГ, познайомив іноземних колег із особливостями своєї роботи та змінами в пріоритетах службової діяльності.

Канадські поліцейські залишились задоволеними побаченим і почутим та висловили сподівання на подальшу співпрацю.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии