Поліція охорони столиці затримали зловмисника, який намагався обікрасти продовольчий магазин

Невідомий проник у заклад, зламавши замок вхідних дверей. Завдяки встановленій охоронній сигналізації та оперативним діям наряду реагування, чоловіка вдалося затримати.

Поліція охорони столиці затримали зловмисника, який намагався обікрасти продовольчий магазин


Повідомлення на пульт централізованого спостереження надійшло близько опівночі: в охоронюваному магазині, що на бульварі Кольцова, спрацювала сигналізація. На місце негайно вирушив наряд поліції охорони Святошинського району.



Через три хвилини правоохоронці вже прибули на вказану адресу та виявили пошкоджені замки вхідних дверей магазину. Всередині «господарював» зловмисник, який встиг пошкодити касовий апарат та дістати звідти кошти. Поліцейські охорони затримали чоловіка, а для документування події на місце прибула слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції.



Затриманим виявився місцевий мешканець 1976 року народження, який раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронців за скоєння аналогічних злочинів.



Слідчі Святошинського управління поліції розпочали кримінальне провадження за фактом скоєння злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

Управління поліції охорони в м. Києві

Іванова Анастасія

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии