Столичні правоохоронці затримали двох молодиків за побиття чоловіка

У такий спосіб зловмисники намагались повернути гроші, які начебто потерпілий позичав в одного з них. За скоєне підозрюваним загрожує до п'яти років позбавлення волі.

До Подільського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що на вулиці Полковій його побили невідомі. За викликом виїхала слідчо-оперативна група та патрульні наряди.

На місці правоохоронці встановили, що потерпілий знаходився в автомобілі разом зі своєю знайомою. У цей момент до нього підійшли двоє чоловіків та почали вимагати, щоби він вийшов на вулицю. Не дочекавшись відповіді, молодики витягли водія із салону та стали бити, вимагаючи борг у розмірі 30 тисяч доларів США. Почувши, як перехожі почали кликати на допомогу, правопорушники втекли.

У ході відпрацювання території працівники поліції встановили та затримали 27-річного уродженця Дніпропетровської області та 24-річного киянина, яких впізнав потерпілий.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігурантам оголошено про підозру та обрано судом запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии