На Хмельниччині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП з рейсовим автобусом

Станом на 15.00 годину до Кам‘янець-подільської лікарні було доставлено 13 потерпілих. Одна з травмованих жінок перебуває у важкому стані. Серед потерпілих є і неповнолітня дівчинка.

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю рейсового автобуса за ч.2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На Хмельниччині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП з рейсовим автобусом


Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 2 листопада близько о 10.30 на околиці села Довжок Кам'янець-Подільського району.
Рейсовий автобус марки «Еталон», який рухався за маршрутом "Залісся-1 – Кам’янець-Подільський", з’їхав у кювет та перекинувся.

Станом на 15.00 годину до Кам‘янець-подільської лікарні було доставлено 13 потерпілих – 12 жінок різного віку та водій транспортного засобу. Одна з травмованих жінок перебуває у важкому стані. Серед потерпілих є і неповнолітня дівчинка 2006 року народження.
Деталі та причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються. Попередньо розглядається декілька версій причин, які могли призвести до перекидання транспортного засобу. Серед них водійський фактор, технічна несправність автомобіля та інші. Остаточні висновки щодо причин аварії можна буде зробити лише після отримання результатів автотехнічної експертизи та по завершенні розслідування.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии