У Солом'янському районі столиці правоохоронці провели профілактичний рейд з виявлення місць стихійної торгівлі

Поліцейські роз'яснювали реалізаторам законодавство щодо несанкціонованої торгівлі, а також ознайомили їх з можливістю здійснювати продаж на території ринку.

Працівники поліції спільно із працівниками відділу контролю за благоустроєм Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації та військовослужбовцями Національної гвардії України провели превентивний захід для припинення стихійної торгівлі на Чоколовському бульварі.

У Солом'янському районі столиці правоохоронці провели профілактичний рейд з виявлення місць стихійної торгівлі


Як зазначив заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП у м. Києві Ігор Бойко, напередодні керівництво поліції зустрілося з представниками районної адміністрації, аби вирішити питання несанкціонованої торгівлі мирним шляхом.



Виконувач обов'язків голови районної адміністрації Горпинченко Олена повідомила, що у результаті сторони домовились із дирекцією ринків на створення так званих "соціальних місць", де громадяни можуть продавати товар без сплати оренди, а також мати можливість перевірки якості продукції відповідними службами.




Працівники поліції роздали торговцям листівки та провели з ними роз'яснювальні бесіди щодо недопущення порушення законодавства України, а саме торгівлі у заборонених місцях, за яку передбачена відповідальність за ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення - торгівля з рук у невстановлених місцях. Профілактичні рейди столичними правоохоронцями проводитимуться й надалі.




Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии