У столиці загін спецпризначенців поповнився молодими бійцями

Правоохоронці успішно пройшли первинну професійну підготовку. Проте, аби стати справжнім бійцем полку особливого призначення, вони мають пройти ще чимало випробувань та долати перешкоди.

У столиці загін спецпризначенців поповнився молодими бійцями








Зараз молоді поліцейські на базі цього підрозділу у рамках відпрацьовують здобуті вміння та навички, щоби у подальшому професійно та на гідному рівні виконувати покладені на них обов'язки.






Для цього з особовим складом інструктора проводять практичні заняття, які відбуваються в умовах, максимально наближених до реальних. Співробітники освоюють техніку виявлення та затримання правопорушників під час проведення масових заходів та їх супроводу.

«Нові співробітники починають свій день з ранкового забігу на десятки кілометрів, адже не кожний без відповідної підготовки може подолати таку відстань. Також хлопці та дівчата активно тренуються, аби досконало володіти прийомами рукопашного бою і вміти швидко затримувати злочинців. Окрім цього, зі спецпризначенцями проводяться теоретичні заняття з вивчення правових аспектів, котрими керуються поліцейські у своїй службовій діяльності», - розповів командир полку поліції особливого призначення №1 ГУНП у м. Києві Руслан Цикалюк.




Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии