Поліцейські столиці затримали раніше судимого чоловіка за нанесення тілесних ушкоджень своєму товаришу

Під час розпиття алкогольних напоїв між знайомими виник конфлікт, у ході якого один із чоловіків отримав ножове поранення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у під’їзді будинку на вулиці Гетьмана лежить чоловік у крові. На місце події виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група районного управління поліції та лікарі.

Поліцейські столиці затримали раніше судимого чоловіка за нанесення тілесних ушкоджень своєму товаришу


Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили 34-річного киянина із ножовим пораненням живота. Потерпілого негайно госпіталізували для надання необхідної медичної допомоги. За висновком лікарів у чоловіка проникаюче поранення черевної порожнини.

З’ясувалось, що потерпілий разом із приятелем та його співмешканкою розпивали алкогольні напої у квартирі. У подальшому між чоловіками виник конфлікт, оскільки правопорушник вирішив, що опонент залицяється до його жінки. Під час суперечки зловмисник схопив ніж, вдарив знайомого у живіт та пішов з помешкання.

З місця події вилучено ніж та направлено на проведення відповідної експертизи. У ході оперативно-розшукових заходів працівники Солом’янського управління поліції встановили місцезнаходження правопорушника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що фігурант – місцевий мешканець, 1979 року народження, раніше судимий за вбивство.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии