Поліція Шевченківського району столиці затримала групу розбійників

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Фігурантам оголошено про підозру, їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Подія трапилась на території "Сирецького парку". До поліції від хлопця надійшло повідомлення про те, що на нього та знайомого напала компанія молодиків.

Поліція Шевченківського району столиці затримала групу розбійників




Як розповів начальник відділу поліції №2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов, після отримання інформації про злочин оперативники відразу виїхали на місце події:



«Ми з‘ясували, що троє правопорушників під погрозою ножа забрали у потерпілих мобільний телефон та з місця події втекли у невідомому напрямку. Завдяки оперативному реагуванню та злагодженій роботі патрульних поліцейських і оперативників, розбійників затримали протягом години за орієнтуванням».



Зловмисників доставили до Шевченківського управління поліції та вилучили у них мобільний телефон потерпілого, а також ніж, яким вони погрожували.

«За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Підозрюваних затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии