На Буковині відкрили перший в регіоні Центр безпеки громадян

Для оперативного надання населенню якісної допомоги в одній будівлі знаходяться поліцейська станція, пожежна частина та екстрена медична допомога. Такий єдиний Центр безпеки працює цілодобово і впродовж 20 хвилин забезпечує реагування на надзвичайні ситуації.

На Буковині відкрили перший в регіоні Центр безпеки громадян
Сьогодні, 30-го жовтня, у селищі Лужани відбулося урочисте відкриття сучасного Центру безпеки громадян. Він обслуговує Мамаївську сільську об’єднану територіальну громаду, до якої входять села Мамаївці, Новий Киселів та селище Лужани.

Тепер понад 10 тисяч громадян, що проживають на території ОТГ, можуть отримати більш якісні та своєчасні послуги із захисту свого здоров’я, життя, приватної власності та покращення загальної безпекової ситуації. Для протидії правопорушенням і надзвичайним ситуаціям Центр безпеки також здійснюватиме профілактичну роботу серед місцевого населення.

У відкритті Центру взяло участь керівництво обласних управлінь Нацполіції, ДСНС, місцева влада, а також голови об’єднаних територіальних громад області. Звертаючись до голів ОТГ, т.в.о начальника Управління превентивної діяльності ГУНП Юрій Телегуз подякував за допомогу у відкритті поліцейських станцій.



«Безпека громадян – основне завдання поліції. За вашої активної підтримки ми крок за кроком робимо життя буковинців спокійнішим. Рівень злочинності у Чернівецькій області є одним із найнижчих в Україні», – зазначив Юрій Телегуз. – «Відкриття Центру безпеки дозволяє нам тісніше взаємодіяти з населенням і більш ефективно надавати поліцейські послуги».

Після урочистого перерізання стрічки професійна команда Центру безпеки громадян заступила на своє перше бойове чергування та провела усім охочим екскурсію по закладу.

Окрім цього, відбулися презентації роботи наметового пункту обігріву та штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій осінньо-зимового періоду.

Спеціальні підрозділи ознайомили гостей зі свою технікою, обладнанням і продемонстрували оперативну готовність реагувати на будь-яку загрозу безпеці населення.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии