Правоохоронці вдячні небайдужим громадянам за допомогу у пошуках дідуся

Майже 15 годин тривали пошуки 80-річного дідуся, який пішов у ліс по гриби та заблукав. Поліцейські разом із кінологами та працівниками ДСНС ні на хвилину не припиняли пошуки літнього чоловіка. Не залишились байдужими й місцеві мешканці. На щастя грибника знайшли живим та неушкодженим.

Правоохоронці вдячні небайдужим громадянам за допомогу у пошуках дідуся


Вчора до чергової частини Кремінського відділу поліції звернулась жінка, мешканка с. Боровеньки Кремінського району з проханням по допомогу у розшуку її чоловіка, який пішов у 13.00 за грибами й досі не повернувся додому.

На пошуки дідуся був піднятий особовий склад Кремінського відділу поліції, кінологи зі службовими собаками та додані сили. До пошуків долучились працівники оперативно-рятувальної служби та лісогосподарства. Не залишились байдужими й місцеві мешканці, які разом із правоохоронцями прочісували лісові масиви.

Дідуся знайшли біля с. Новоастрахань Кремінського району. Як розповів грибник, він просто заблукав і усю ніч шукав дорогу з лісу додому, а зателефонувати своїй жінці не міг, бо під час останньої розмови з нею, впустив телефон у болото.



Відділ комунікації поліції Луганської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии