У столиці поліція затримала чоловіка за нанесення ножових поранень знайомому

Між товаришами виник конфлікт, під час якого один із них схопив ножа та кілька разів вдарив ним опонента. Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину та обирають запобіжний захід. Розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Дарницького управління поліції надійшла інформація про виявлення на вулиці Дяченка 31-річного чоловіка з ножовими пораненнями грудної клітини та спини. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група та лікарі.

У столиці поліція затримала чоловіка за нанесення ножових поранень знайомому


На місці працівники поліції опитали свідків, а також невдовзі встановили та затримали чоловіка, причетного до події. Фігурантом виявився 30-річний місцевий мешканець. Він розповів, що після вживання спиртних напоїв між ним та знайомим виникла сварка, а потім з’ясовування стосунків переросло у бійку із застосуванням ножа. Також правоохоронці вилучили речовий доказ – складний ніж зі слідами крові, який зловмисник викинув у кущі при спробі втечі.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочину. Йому обирають міру запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии