Поліцейські, які несуть службу у м. Золоте, затримали шахрая

Шахраєм виявився 37-річний мешканець м. Сєвєродонецька. Наразі слідчі у прокуратурі узгоджують повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого статтею 190 КК України «Шахрайство». Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 3-х років.

Поліцейські, які несуть службу у м. Золоте, затримали шахрая


Вчора під час несення служби у м. Золоте-4 до співробітників поліції звернулись за допомогою місцеві мешканці і розповіли про те, що чоловік, який нещодавно став возити їм питну воду, пообіцяв їм привезти картоплю та продукти харчування за ціною, яка менше ніж привозять інші торгові представники.

Чоловік записував замовлення та збирав гроші. Люди, повіривши йому, нічого не підозрюючи, стали приносити гроші на придбання їх замовлень.

Але не дочекавшись ані грошей, ані продуктів харчування, звернулись за допомогою до поліцейських, які цілодобово патрулюють у місті.

Шахрая було встановлено, проведено впізнання. Наразі за командою начальника Головного управління створено декілька груп співробітників поліції, які опитують мешканців м. Золоте-1, Золоте-2, Золоте-3 та Золоте-4 чи не стали ще й вони жертвами підозрюваного.

Слідчі дії у рамках відкритого кримінального провадження за статтею 190 КК України продовжуються.

Відділ комунікації поліції Луганської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии