У Києві оперативники затримали трійцю «квартирників»

Чоловіків викрили на місці злочину, коли вони до своєї автівки виносили із квартири вкрадені речі. Розпочато кримінальне провадження.

У Києві оперативники затримали трійцю «квартирників»


Під час реалізації оперативної інформації співробітники карного розшуку Дніпровського управління поліції спільно з оперативниками столичного главку затримали трьох чоловіків відразу після скоєння ними квартирної крадіжки на вулиці Микільсько-Слобідській.



Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, за допомогою відмичок зловмисники відчинили вхідні двері та проникли у квартиру. З помешкання подільники викрали золоті прикраси та гроші, які намагалися сховати у автомобілі, на якому вони приїхали та залишили біля будинку.



«Чоловіків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 36 річний киянин, який перебуває під слідством за скоєння аналогічних злочинів, 32-річний місцевий мешканець, раніше судимий за розбійний напад, та 29-річний уродженець Запорізької області, котрий відбував покарання за вчинення пограбування та крадіжки», - зазначив начальник управління поліції.



Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі. Окрім того, правоохоронці обґрунтовано підозрюють затриманих у вчиненні ще однієї крадіжки із квартири у Дніпровському районі столиці.



Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии