Столичні оперативники затримали киянина, який пограбував перехожого

Побачивши чоловіка напідпитку, зловмисник запропонував провести його до метро. Дочекавшись, коли той відволікся, забрав сумку з грошима та телефоном і втік. Тепер за скоєне йому загрожує до чотирьох років тюремного ув’язнення.

Під час відпрацювання території залізничного вокзалу у Солом’янському районі співробітники карного розшуку помітили підозрілого чоловіка, який по вулиці під руку вів п’яного перехожого. Тож правоохоронці вирішили прослідкувати, аби перевірити його наміри.

За кілька хвилин поліцейські побачили, як супутник довів чоловіка до станції метро, а сам у цей момент забрав у нього сумку. Оперативники відразу наздогнали зловмисника та вилучили речовий доказ.

Столичні оперативники затримали киянина, який пограбував перехожого


Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 31-річний киянин, раніше судимий за шахрайство та крадіжку.

За даним фактом слідчий відділу поліції на станціях залізничного транспорту розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантові підозри та обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии