Дніпровський суд столиці призначив мешканцю Київщини покарання за поранення товариша

Під час бійки правопорушник вдарив ножем свого опонента у живіт та груди. За скоєне чоловік отримав шість років перебування за ґратами.

Подія трапилася взимку цього року у Дніпровському районі столиці. Тоді до поліції надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка на бульварі Верховної Ради.

Дніпровський суд столиці призначив мешканцю Київщини покарання за поранення товариша


На місці події правоохоронці з’ясували, що після вживання алкоголю у квартирі між чоловіками виник конфлікт через гроші. Товариші вийшли на вулицю, де продовжили сперечатися. Коли в обох закінчилися аргументи, один із чоловіків дістав ніж, вдарив ним кілька разів опонента та втік з місця злочину.



За кілька годин оперативники розшукали та затримали нападника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 37-річний мешканець Київської області, який у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування.



Вироком Дніпровського районного суду за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии