Київські поліцейські затримали двох чоловіків за підозрою у пограбуванні 

Правопорушники відібрали у двох перехожих особисте майно та намагалися втекти. Проте їх відразу затримали поліцейські, які перебували неподалік на відпрацюванні. Розпочато кримінальне провадження.

До Дарницького управління поліції на спецлінію 102 звернувся 29-річний місцевий мешканець та повідомив, що біля стації метро «Позняки» на проспекті Миколи Бажана на нього та його 22-річного знайомого напали троє невідомих та відібрали мобільний телефон, документи та особисті речі. Відповідну інформацію черговий передав співробітникам кримінальної поліції, а також екіпажам патрульної поліції та працівникам полку поліції особливого призначення № 1, які перебували неподалік від місця злочину.

Київські поліцейські затримали двох чоловіків за підозрою у пограбуванні 


Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Володимир Ткаченко, під час опрацьовування отриманого орієнтування поліцейські виявили двох осіб, схожих за прикметами. Чоловіки намагалися втекти, але їх затримали. При поверхневому огляді у затриманих вилучили мобільний телефон та інше майно, а також ніж, якій належить одному з грабіжників.

«Потерпілі вказали на своїх кривдників та впізнали свої речі. Затриманими виявилися 34-річний мешканець Запорізької області та 28-річний львів'янин. Також ми встановили, що вони біля розважальних закладів відстежували громадян на підпитку з метою пограбування. Тож перевіряємо причетність затриманих до вказаних злочинів», - зазначив начальник управління поліції.



Правопорушників затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм обирають міру запобіжного заходу. Оперативники встановлюють місцезнаходження третього спільника, а також причетність затриманих до аналогічних правопорушень.

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення вол», - додав Володимир Ткаченко.

Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии