У Києві поліцейські викрили чоловіка, який розбещував малолітніх дітей у приміщенні школи

Із затриманим спілкуються правоохоронці. Розпочато кримінальне провадження.

До Подільського управління поліції звернулась директор школи із повідомленням про те, що невідомий проник у приміщення туалету та вчинив розпусні дії відносно малолітнього учня. На місце події одразу прибули працівники сектору ювенальної превенції.

Як зазначив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, у ході бесіди з працівниками школи, учнями та батьками дитини «дитячим» поліцейським вдалось встановити, що правопорушник, скориставшись відсутністю сторонніх осіб, у присутності 6-річної дитини оголив статевий орган та намагався вчинити розпусні дії. Хлопчик відштовхнув незнайомця та вибіг у коридор.

«Водночас до поліції звернулись батьки учня іншої школи із заявою про те, що того дня за аналогічних обставинах невідомий намагався вчинити розпусні дії по відношенню до їх 8-річного сина. Школяр одразу залишив туалетну кімнату, а чоловік зник», - зазначив начальник управління поліції.

Проведеними розшуковими заходами співробітники ювенальної превенції встановили особу та затримали зловмисника. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець, який до кримінальної відповідальності раніше не притягувався.

У Києві поліцейські викрили чоловіка, який розбещував малолітніх дітей у приміщенні школи


«За вказаними фактами розпочате кримінальне провадження за частиною четвертою статті 152 (Зґвалтування) та частиною другою статті 156 (Розбещення неповнолітніх), Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі», - додав Владислав Іщенко.

Задля об’єктивного розслідування кримінального провадження перевіряються покази заявників та затриманого, а також встановлюються усі обставини подій. Підозрюваний перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Києва.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии