На столичному ринку правоохоронці виявили осіб, які порушили міграційне законодавство

У рамках операції «Мігрант» поліцейські викрили шість іноземців, котрі нелегально перебувають на території України.

З 18 жовтня по 19 листопада триватиме практичний етап операції «Мігрант», тому співробітники відділу превенції Деснянського управління поліції Києва організували заходи з відпрацювання ринку на вулиці Електротехнічній.

На столичному ринку правоохоронці виявили осіб, які порушили міграційне законодавство


За інформацією заступника начальника Деснянського управління поліції Києва Андрія Умрихіна, у перший день комплексного відпрацювання правоохоронці виявили шість громадян іншої держави без відповідних документів:

«Виявлених осіб доставили до Головного управління державної міграційної служби у місті Києві. За результатами відпрацювання, відносно двох іноземців прийнято рішення щодо скорочення строку тимчасового перебування на території України. Стосовно чотирьох правопорушників складено протоколи за статтею 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вони понесуть покарання у вигляді штрафу на суму від 1700 до 5100 гривень, а загальна сума складає майже 70 тисяч гривень».




Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии