Поліція Києва затримала двох підозрюваних у вчиненні квартирної крадіжки

Зловмисники проникли до чужого помешкання та поцупили звідти майно власників. У правопорушників вилучили викрадені речі та знаряддя для скоєння злочину. Розпочато кримінальне провадження.

При перевірці оперативної інформації співробітники Дарницького управління поліції встановили двох осіб, які готуються до крадіжки з квартири багатоповерхівки на проспекті Леся Курбаса у Святошинському районі столиці. Після скоєння злочину поліцейські затримали чоловіків, які шляхом підбору ключів проникли до приміщення та викрали особисті речі, гроші та інші коштовності господарів.

Поліція Києва затримала двох підозрюваних у вчиненні квартирної крадіжки


Як прокоментував начальник Дарницького управління поліції Володимир Ткаченко, затриманими виявилися мешканці міста Полтава віком 24-х та 30 років, які пересувались на автомобілі «БМВ»:



«Старший із них раніше судимий за скоєння квартирних крадіжок. Інший у минулому році отримав умовну судимість за вчинення крадіжок та перебував на випробувальному терміні. Крім цього, ми встановили причетність затриманих до двох квартирних крадіжок у містах Кременчук та Горішні Плавні Полтавської області».



У чоловіків вилучили чуже майно, а також інструменти для вчинення крадіжок: відмички, слюсарні ключі та рукавички. На час проведення досудового розслідування їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту.



Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру у крадіжці, поєднаній з проникненням у житло. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии