У МВС відзначили кращих поліцейських

Сьогодні, 17 жовтня, за гідну службу та порятунок життів міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив державні нагороди поліцейським, військовослужбовцям, прикордонникам та рятувальникам.

У МВС відзначили кращих поліцейських


Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков наголосив, що кожен працівник органів МВС працює в агресивному середовищі проблем, які потрібно вирішувати.

«Щодня нацгвардійці та прикордонники боронять нашу землю на наших кордонах. Щодня рятувальники та поліцейські рятують десятки та сотні життів наших громадян. Щодня є місце для вашої професійної праці та вашому подвигу. Сьогодні тут найкращі солдати, сержанти, офіцери, ті, ким ми пишаємося. Пишаюся, що наші люди, наші українці, мають довіру до кожного з вас. Більш ніж 50 відсотків. Це ваша заслуга. І цю довіру не можна ошукати», - зазначив Арсен Аваков.



Відтак міністр внутрішніх справ вручив державні нагороди працівникам підрозділів МВС зі всієї держави.

Серед нагороджених – 24 поліцейських. Це співробітники, які гідно несуть службу у різних регіонах країни, і на рахунку яких – ліквідовані організовані злочинні групи та врятовані життя.

Слова подяки правоохоронцям висловив Голова Національної поліції України Ігор Клименко.

«Державна нагорода – це подяка і визнання державою вашої мужності, вірності присязі, вашого професіоналізму. Всім дякую за службу», – сказав Ігор Клименко.





Департамент комунікації

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии