Для співробітників кадрового забезпечення столичної поліції провели тренінг

Зустріч пройшла задля виявлення проблемних питань в організації кадрової роботи правоохоронців і шляхів їх вирішення. Учасники поділилися досвідом, ознайомились з методами залучення нових кадрів.

Для співробітників кадрового забезпечення столичної поліції провели тренінг


Для обговорення робочих питань зібралися співробітники управління кадрового забезпечення ГУНП у м. Києві та територіальних підрозділів поліції столиці. Захід пройшов на базі Голосіївського управління поліції, реформування якого відбувається за сприяння ICITAP та Бюро з правоохоронних питань (INL) Держдепартаменту США. Начальник відділу моніторингу Голосіївського управління поліції Валерій Волковський провів екскурсію і розповів про сучасні методи роботи й зміни, які запроваджені з реформуванням поліцейського офісу.





З привітальним словом до столичних колег звернулася начальник Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України Оксана Хоменко, яка наголосила, що саме кадрові працівники закладають фундамент системи поліції:
«Від нас починається шлях служби поліцейського. Ви, як керівники, повинні бути лідерами й ваш обов'язок формувати якісну, сучасну кадрову політику підрозділів поліції. Ми – це єдиний колектив для створення всередині системи потужного потенціалу правоохоронців України».



Заступник начальника ГУНП у м. Києві Віктор Нечитайло підкреслив важливість роботи кадрового апарату столичної поліції, а також розповів про удосконалення освітнього порталу для поліцейських:

«Хочу відзначити, що показник оцінки роботи правоохоронців - це рівень довіри населення. І, насамперед, - від кадрового забезпечення, адже від первинної ланки набору співробітників залежить частка цієї довіри. Освітній портал – це тільки початок кропіткої роботи підвищення рівня освіти наших поліцейських».



Начальник управління кадрового забезпечення поліції Києва Наталія Зіненко, котра була ініціатором проведення тренінгу, зауважила, що такі зустрічі стануть традиційними:

«Дуже важливо збиратися колективом, аби розуміти, які питання виникають у процесі службової діяльності, і спільно напрацьовувати механізми їх вирішення. Ми повинні всі рухатися в єдиному напрямку, навчати наших співробітників і працювати на єдиний результат – підсилювати кадрове ядро і формувати позитивний імідж поліцейських».



Начальник відділу професійного навчання Сергій Пшеничний і начальник відділу комплектування управління кадрового забезпечення Вікторія Каратаєва розповіли особовому складу про важливість заходів професійної орієнтації, нові методи пошуку персоналу, а також надали пропозиції своїм колегам щодо виявлення недоліків.



Серед запрошених спікерів були представники навчального процесу Академії патрульної поліції, які презентували систему Cubic's PRISim. Це - інтерактивний тир, який використовується на базі академії та значно економить бюджет занять. Серед країн Європи Україна - єдина, яка самостійно розробляє сценарії моделювання ситуацій даної інтерактивної системи. Тож на тренінгу учасники мали змогу не тільки теоретично ознайомитись з новітньою системою й випробувати свої можливості у інтерактивній стрілянині в екстремальних умовах за сценарієм «Активний стрілок із заручником».





Також під час зустрічі головний інспектор відділу Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України Михайло Поколодний розповів про роботу освітнього порталу, його шляхи удосконалення й нові зміни, які будуть впроваджені з наступного року.



На заході виступила помічник начальника поліції Києва Ольга Юскевич, яка нагадала про гендерну рівність поліцейських і запропонувала нові підходи до підвищення якості роботи правоохоронців.



На тренінг у якості спеціаліста-тренера з психології була запрошена начальник відділу оцінки персоналу Департаменту кадрового забезпечення Галина Литвинова. Вона провела з учасниками діалог з підвищення мотивації серед колег та розповіла про основні акценти у роботі, на які потрібно звертати увагу. А саме, як спілкуватися з колегами в залежності від віку поліцейського, його життєвого досвіду, потреб і пріоритетів.



Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии