Столичні правоохоронці затримали держслужбовця селищної ради за отримання хабара

За 12 500 гривень правопорушниця пообіцяла посприяти в оформленні документів на встановлення торгівельного павільйону. Її затримали безпосередньо при отриманні неправомірної вигоди на робочому місці. За скоєне фігурантці загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

Слідчі Головного управління Національної поліції у місті Києві спільно зі співробітниками Служби безпеки України та під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва затримали 56-річну жінку-архітектора селищної ради, яка отримала неправомірну вигоду за сприяння в оформленні документів щодо встановлення торгівельного павільйону.

Столичні правоохоронці затримали держслужбовця селищної ради за отримання хабара


Заступник начальника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління столичного главку поліції Максим Городсков розповів, що за надання таких послуг службовець вимагала 12 500 гривень:

«Фігурантку затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Затриманій загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна».

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии