У Голосіївському районі столиці правоохоронці провели рейд з протидії розпивання алкоголю підлітками

За результатами відпрацювання, поліцейські склали сім адміністративних протоколів, а також провели профілактичні бесіди з батьками неповнолітніх.

Правоохоронці обрали майданчик біля торгівельного центру на вулиці Антоновича, де найчастіше збирається молодь. Ювенальні інспектори пояснили підліткам про заборону вживання спиртного у їх віці й наслідки, до яких призводить алкогольна залежність.

У Голосіївському районі столиці правоохоронці провели рейд з протидії розпивання алкоголю підлітками


Як розповів старший інспектор ювенальної превенції Голосіївського управління поліції Андрій Хромов, правоохоронці кожного разу наголошують дітям про недопустимість вживання алкогольних напоїв взагалі, тим більше у заборонених законом місцях:

«За підсумками рейду, відносно неповнолітніх складено чотири адміністративних протоколи за частиною першою статті 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді), трьох дорослих притягнуто до відповідальності за частиною першою статті 180 (Доведення неповнолітнього до стану сп'яніння) та частиною третьою статті 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.






Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии