Андрій Крищенко: «Поліція забезпечує правопорядок під час святкових масових заходів у столиці»

Правоохоронці спільно із бійцями Національної гвардії України у достатній кількості несуть службу у посиленому режимі, адже їх головне завдання – не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення запланованих акцій.

Нагадаємо, що 14 жовтня, з нагоди Покрови і Дня захисника України поліцейські та військовослужбовці нацгвардії забезпечують публічний порядок у місцях проведення масових заходів та території прилеглої до них.

Андрій Крищенко: «Поліція забезпечує правопорядок під час святкових масових заходів у столиці»


Після проведення інструктажів поліцейські, нацгвардійці та рятувальники заступили на охорону громадського порядку:

«У першу чергу хочу привітати українців зі святом та побажати їм всього найкращого. Сьогодні у Києві пройде низка заходів, присвячених Дню захисника України, а також марш з вимогою звільнення українського воїна Віталія Марківа. Заходи будуть проходити у центральній частині міста, на яких очікується велика кількість учасників. За маршрутом ходи і в місцях локацій будуть працювати вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками. Крім цього, за необхідності, ми будемо проводити вибіркові поверхневі перевірки громадян».



Аби не допустити грубих порушень правопорядку, наряди поліції патрулюють у посиленому режимі вулиці столиці та місця скупчення громадян. Для миттєвого реагування на можливі зміни оперативної обстановки створені групи швидкого реагування та чергують посилені слідчо-оперативні групи.



У ситуаційному центрі столичного главку поліцейські здійснюють постійний моніторинг та контроль за ситуацією під час проведення заходів для належного реагування.



«Правоохоронці звертаються до киян та гостей столиці, які братимуть участь у заходах, не порушувати загальноприйняті правила поведінки та дотримуватися законних вимог поліцейських. Прохання з розумінням ставитися до посилених превентивних заходів, оскільки це робиться задля безпеки громадян», - зазначив начальник столичної поліції Андрій Крищенко.





Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии