Поліція Києва встановлює обставини ДТП за участю «швидкої», внаслідок якої загинуло двоє осіб

Ще одна людина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Вчора о 21:33 до столичної поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення про транспортну пригоду зі смертельними наслідками на перехресті бульвару Перова та проспекту Ватутіна. За викликом негайно виїхали екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група по розслідуванню ДТП столичного главку.

Поліція Києва встановлює обставини ДТП за участю «швидкої», внаслідок якої загинуло двоє осіб


Попередньо було встановлено, що на проїжджій частині відбулось зіткнення «Пежо 308» з автомобілем швидкої медичної допомоги, який рухався на червоний сигнал світлофора з проблисковими маячками і звуковим сигналом.



У результаті автопригоди 60-річний водій спецтранспорту отримав тілесні ушкодження, від яких помер під час госпіталізації. Крім того, 23-річна фельдшер «швидкої» також померла від травм у лікарняному закладі. Ще одного постраждалого фельдшера з травмами різного ступеню тяжкості доставили до лікарні для надання необхідної медичної допомоги.



Слідчими поліції Києва за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років або без такого.

У рамках розслідування встановлюються всі обставини та механізм даної транспортної пригоди.

Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии